do 206

FIC festival

Een Imagineers inspired XXL, dat staat dus voor ‘extra groot en volledig uitgepakt’. Doen we tijdens het FIC-festival.

do1905

Young Imagineers Talent Talk

Tijdens de Young Imagineers Talent Talk gaan we in gesprek met de faveure van morgen. De aanstormende talenten, de fresh unusual brains. Degene die anders denken en het vooral ook anders doen. De nieuwe generatie Imagineers aan het woord. Leren van de nieuwe generatie en door een paar kritische vragen ze ook nog verder helpen. Een avond vol win, win. Daar wil je bij zijn.

do1404

Case Talks

Terug van helemaal weg geweest. Onze befaamde en beruchte Casetalks. Een avond waarop creatieven vertellen over hun bijzondere cases. Cases waarmee ze faam behaalden, waar ze veel van hebben geleerd en waarmee ze in de spotlight kwamen. Hoe kwamen ze op de idee n, hoe verliep het proces en wat vond de klant er écht van? Een kijkje in de creatieve keuken van de ander, heerlijk.

Word lid van City of imagineers!

Schrijf je hier in
wo 902

imagineers inspired

De eerste editie van Imagineers Inspired van 2022, waar illustrator Hedof en filmproducer Ilja Kok aanschuiven bij onze host Huub. Deze creatieve geesten geven met ongepolijste verhalen inzicht in hun drijfveren, ambities, successen en mislukkingen. Wij hebben er zin in!

wo1205
wo1404

Crommetje (Creatief ommetje)

Netwerken anno 2021! Geef je creativiteit de vrije loop en doe mee! We koppelen je elke woensdagochtend aan een ander City-lid met leuke vragen en een gratis coffee-to-go.

do1510

Imagineers by Night

Creatieve bureaus geven je de kans om op 15 oktober binnen te lopen, sfeer te proeven en de meest gave mensen uit de industrie te ontmoeten.

Een nieuwe event?

Meld hem hier aan