do 109

2x2

Nieuwe mensen ontmoeten uit de creatieve industrie, dat is waarom je lid bent van City of Imagineers. Elkaar inspireren en meenemen in de wereld waarin je werkzaam bent, zodat we kunnen leren van elkaar en misschien elkaar wel verder kunnen helpen. Tijdens de 2x2 krijg je een date. Niet zo eentje waar je verliefd op wordt, maar eentje waarvan je gaat leren. Twee creatieven ontmoeten elkaar, de ene keer op het werk/kantoor van de een, de andere keer bij de ander. Met

do1407

Zomerborrel x alv

Het geen moet combineren met het aangename, daar zijn we altijd voorstander van. De vereniging onder de loep tijdens de ALV, waarna we met z’n allen een goede borrel drinken, want het jaar is door het midden en de vakantie staat voor de deur!

do 206

FIC festival

Een Imagineers inspired XXL, dat staat dus voor ‘extra groot en volledig uitgepakt’. Doen we tijdens het FIC-festival.

Word lid van City of imagineers!

Schrijf je hier in
do1905

Young Imagineers Talent Talk

Tijdens de Young Imagineers Talent Talk gaan we in gesprek met de faveure van morgen. De aanstormende talenten, de fresh unusual brains. Degene die anders denken en het vooral ook anders doen. De nieuwe generatie Imagineers aan het woord. Leren van de nieuwe generatie en door een paar kritische vragen ze ook nog verder helpen. Een avond vol win, win. Daar wil je bij zijn.

do1404

Case Talks

Terug van helemaal weg geweest. Onze befaamde en beruchte Casetalks. Een avond waarop creatieven vertellen over hun bijzondere cases. Cases waarmee ze faam behaalden, waar ze veel van hebben geleerd en waarmee ze in de spotlight kwamen. Hoe kwamen ze op de idee n, hoe verliep het proces en wat vond de klant er écht van? Een kijkje in de creatieve keuken van de ander, heerlijk.

wo 902

imagineers inspired

De eerste editie van Imagineers Inspired van 2022, waar illustrator Hedof en filmproducer Ilja Kok aanschuiven bij onze host Huub. Deze creatieve geesten geven met ongepolijste verhalen inzicht in hun drijfveren, ambities, successen en mislukkingen. Wij hebben er zin in!

Een nieuwe event?

Meld hem hier aan