We zijn de sleutel Een bloeiende creatieve industrie vergroot de aantrekkelijkheid van de regio. Voor bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Voor vernieuwing, verslimming en verduurzaming. Voor werkgelegenheid en talentontwikkeling. City of imagineers is onze gemeenschappelijke stem richting deze partijen. We zijn de sleutel.

Agenda

do 109

2x2

Nieuwe mensen ontmoeten uit de creatieve industrie, dat is waarom je lid bent van City of Imagineers. Elkaar inspireren en meenemen in de wereld waarin je werkzaam bent, zodat we kunnen leren van elkaar en misschien elkaar wel verder kunnen helpen. Tijdens de 2x2 krijg je een date. Niet zo eentje waar je verliefd op wordt, maar eentje waarvan je gaat leren. Twee creatieven ontmoeten elkaar, de ene keer op het werk/kantoor van de een, de andere keer bij de ander. Met

Wat kan ik doen?

Imagineering was onze claim en blijft onze keuze. Lastig uit te leggen voor een individueel lid dat op creatieve uitvoering zit. Maar dekkend voor de optelsom die we zijn als vereniging. Onze diversiteit is vaak lastig, maar tegelijk onze kracht ten opzichte van andere steden. Het merk ‘City of imagineers’ roept vragen op en nodigt uit tot dialoog. Precies wat we willen.

Help je mee om onze belangen stevig op de kaart te krijgen? We hebben verschillende activiteiten waarbij we regelmatig hulp vragen van leden. Zoals bij imagineers inspired, imagineers by night, international imagineers. Via interessepeiingen kan je je opgeven voor verschillende activiteiten. Hou je mailbox dus in de gaten!