Het nieuwe samenwerken

City of imagineers bundelt de krachten en creativiteit van meer dan 100 bedrijven in de regio Breda. Samen doorbreken we gestelde grenzen en ontdekken we een nieuwe wereld.

Imaginering

Creativiteit is goud waard

We vertegenwoordigen een waarde. Niet alleen door de uitkomst, maar ook door het proces, onze andere kijk en het anders doen. Wat start als een verkennend gesprek of vage brainstorm, leidt tot een goed idee. Maar een goed idee is waardeloos zonder een strakke executie. Daarom zijn al onze leden relevant. Van conceptmaker tot beeld of tekstmaker. We creëren onderscheidende waarde en concurrentievoorsprong.

Verbindend en inspirerend

Als vereniging verleggen we onze focus naar buiten. Veel individuele leden halen hun business ver uit Breda en winnen (inter)nationale prijzen. We maken connectie met de regio via REWIN, met de provincie via BrabantDC en met Europese steden via Innovatiehuis. We inspireren elkaar, werken intensief ­samen, en halen inspiratie van buiten. We omarmen onze partners en ambassadeurs: Rabobank Breda, Innovatiehuis, REWIN, Brabant DC, CM, Avans, Buas en gemeente Breda. Maar ook onze leden van de Raad van Advies.

De stad is onze playground

We hebben onze angels door de hele stad. Je vindt onze leden overal. We zijn onderdeel van de stad. We werken samen op diverse locaties. Fysiek en virtueel. We laten ons zien op de creatieve hotspots van de stad. Brandpunt als clubhuis, maar ook Tripple O campus, Electron, Pier15, Hijgend Hert, Mezz, Tussentijd, Watermaker, Future Dome, Stedeljk Museum, Klavers Jansen of de Teruggave.

Opdracht uitzetten

De discipline vraag

In onze ledenlijst tref je de verschillende disciplines aan. Die vind je hier!

Concrete vraag

Neem contact op met je vraag en we helpen je verder.

Complexe vraag

Laten we een afspraak maken om het door te nemen.

Voorbeeld

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.