Het nieuwe samenwerken

City of imagineers bundelt de krachten en creativiteit van meer dan 100 bedrijven in de regio Breda. Samen doorbreken we gestelde grenzen en ontdekken we een nieuwe wereld.

What's in it for me?

Beter

We helpen en dagen elkaar uit om beter te worden in ons vak én als ondernemers. Door samen te werken, door elkaar te inspireren en elkaar uit te dagen. Door het beste talent aan ons te binden. En door de expertise en netwerken van onze externe partners te benutten.

Betekenisvoller

Als individuele ondernemer maken we onze eigen keuzes. De 1 is commercieel gedreven, de ander artistiek of maatschappelijk gedreven. Als vereniging willen we betekenisvol zijn voor de regio. Op de economische agenda, als sleutel voor vernieuwing.

Bekender

We vervullen een gidsfunctie voor leden en externe stakeholders. We leren ze de weg kennen in de creatieve industrie en de juiste leden te vinden voor hun vragen. We promoten onszelf als vereniging en onze individuele leden waar mogelijk. City of imagineers is een label waar je trots op bent en dat je uitdraagt.

Leden

Reach Brandstorytellers

Menno
Verheij

Reach Brandstorytellers

brandstorytellers.nl

Imagineering

Procreate BV

Sjef
Kuijsters

Procreate BV

procreate.design/site/

Conceptontwikkeling, Imagineering, Strategie

TessEvents

Tess
Bakker

TessEvents

The Presentation Factory

Davey
Vorstenbosch

The Presentation Factory

presentationfactory.nl

Animatie, Infographics, presentaties

Creative Business Foundation

Geert
van de Wouw

Creative Business Foundation

Processen, Projectmanagement, Strategie

Word Lid

Maak je werk van verbeeldingskracht? Kom langs bij een bijeenkomst en kijk of het klikt. Voel je je thuis onder imagineers? Met een lidmaatschap versterk je de creatieve industrie in Breda. Een lidmaatschap aangaan betekent dat je minimaal een jaar lid bent. Er wordt stilzwijgend verlengt, opzeggen dient voor 1 januari te gebeuren.

Ik wil lid worden